Despre noi

In momentul in care pasiti pragul unei case, ati observat, cu siguranta, ca aceasta va imprima o anumita stare si senzatie. Chiar daca pare greu de acceptat, fiecare casa are personalitatea ei. De la mobilier pana la forma si distributia incaperilor, casa, iti impune respect, stare de bine sau, poate, dimpotriva. Ferestrele si orientarea lor sunt elemente importante si decorarea acestora poate fi o arta in sine.

Adesea admiram pe internet sau la tv case de vis. Nu realizam, poate, in acea clipa ca, fara perdele si draperii alese cu gust, aerul deosebit pe care acestea il emana ar avea mult de suferit.

O alegere inspirata de perdele si draperii facute la comanda poate schimba total aspectul casei vostre. Va poate da o stare de relaxare, de confort sau de distinctie, in functie de modelul de perdele sau de draperii pentru care ati optat. Putem spune, fara falsa modestie, ca perdelele si draperiile innobileaza casa.

Perdele si draperii facute la comanda – desfatare pentru tine si casa ta!

Toata lumea stie ca un lucru facut cu placere este un lucru de calitate. Noi, Oana si Stefan am descoperit in crearea de perdele si draperii facute la comanda, chemarea catre meseria facuta din placere. Am mostenit pasiunea si priceperea de la parinti care au inceput un mic magazin de tesaturi in Ploiesti inca din anii 1990.

Ne place sa decoram ferestre intr-un mod cat mai frumos cu gust venit din suflet.

Aici in Ploiesti ne place sa cream perdele si draperii. Si, pentru a pune semnatura sufletului pe fiecare lucrare, facem la comanda aceste perdele si draperii. Astfel putem gasi armonia perfecta cu celelalte elemente de caracter care definesc casa sau camera vizata.

Pentru a nu ne ingradi pasiunea am transformat ideea de baza intr-un magazin complet in care puteti gasi solutii pentru decorarea oricarui tip de ferestre.

Oana – cel mai mare magazin de perdele si draperii din Prahova. Pentru toate gusturile!

In magazinul Oana din Ploiesti,  va oferim cu drag draperii facute la comada, perdele la comanda, storuri, drapaje sau orice alte elemente din aceste categorii sau chiar conexe. Nu lipsesc elemente de mercerie, lenjerii de par, pilote si perne, covoare, tapet sau prosoape. La Oana puteti gasi tot ceea ce va poate transforma casa intr-un mediu cald si placut.

Garantia calitatii

Oana va aduce perdele si draperii din materiale de cea mai buna calitate, croite dupa gustul si dorintele dumneavoastra rezistente in timp si usor de intretinut. Avem pentru dumneavostra o gama variata de materiale, de modele, si o paleta larga de culori, toate menite sa satisfaca cele mai diferite si exigente gusturi.

Efecte date de perdele si draperii

Puteti alege materiale care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor perdele din material mai dens sau chiar opace. De asemenea cu ajutorul imprimeurilor putem da viata modelelor alese de perdele sau draperii facute la comanda la Oana. Va vom consila cu cea mai mare placere, astfel ca alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor.
Putem crea iluzii optice de ingustare sau extindere a spatiului din casa  prin ajustarea de perdelele si draperii in functie de particularitatile camerei sau  forma ferestrei.

Retineti ca o alegere inspirata de perdele sau draperii va armoniza intreg spatiul, putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate si laudate locuri din casa.