De ce noi?

Pentru ca facem aceasta meserie din placere si pasiune. Am mostenit aceasta indeletnicire de la parinti si ne dorim sa le ducem numele mai departe. 

Ne place ceea ce facem si daca tinem cont si de ambitia care ne energizeaza atunci inseamna ca ceea ce facem, facem bine.

Pentru ca vrem ca aceste perdele sau draperii facute la comanda de OANA sa fie semnatura noastra si sa ne recomande vom trata cu cea mai mare atentie fiecare comanda in parte si vom tine cont de fiecare detaliu, de preferinte.

Va vom asista si va vom face recomandari  de-a lungul intregului proces de achizitie, principalele etape fiind: masuratorile, alegerea sistemelor de prindere, alegerea modelelor si tesaturilor in functie de personalitatea camerei, de lumina, cromatica si de functionalitatea ferestrelor, livrarea si montajul materialelor.

Ne dorim sa fiti surprinsi. De aceea va oferim consultanta si masuratori GRATUITE in judetul Prahova in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

De asemenea, oferim si garantam:

  • Termen de livrare de maxim 15 zile lucratoare pentru intreaga comanda.
  • Termen de executie a perdelelor intre 2 si 14 zile lucratoare.
  • Realizarea cordoanelor si a fetelor de perna este gratuita daca sunt integrate intr-o comanda de perdele si draperii.
  • Montaj profesionist la domiciliul clientului incepand de la 30 de lei/deschidere.
  • Executie perdele si draperii incepand de la 10 lei/ml, cu rejansa inclusa.
  • Personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu si deschis oricarei propuneri de decorare a ferestrelor.

Toate acestea sunt menite sa va asigure ca magazinul OANA doreste sa va livreze perdele si draperii facute la comanda, cat mai repede , mai ieftin, dar cu materiale de cea mai buna calitate.

Apelati cu cea mai mare incredere pentru ca spatiul pe care il veti amenaja sa iasa asa cum va doriti.

Satisfactia dumneavostra este bucuria si motivatia noastra !


MISIUNEA NOASTRA:

Suntem o echipa constituita din oameni entuziasti, pasionati pentru decorarea intregii case cu materiale textile, in special a ferestrelor, fiind intotdeauna ghidati valorile noastre cele mai de pret: calitate, incredere, punctualitate si integritate!

Suntem interesati in primul rand de un aspect aparent insignifiant atunci cand vine vorba de decorarea casei: ferestrele. Dorim sa aducem in casele clientilor nostri un ultim detaliu care sa inchida perfect ciclul de decorare.

 Incercam intotdeauna sa educam clientul in ceea ce priveste importanta alegerii corecte a materialelor, a texturilor a culorilor si a accesoriilor. Perdelele si draperiile reprezinta hainele ferestrelor si noi ne asiguram intotdeauna ca veti face alegerea corecta, perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

 Lucram pentru fiecare client in parte cu aceeasi seriozitate cu care am lucra pentru noi insine, fara a face rabat la calitate. Folosim intotdeauna cele mai bune materii prime, sisteme de prindere, accesorii si scule. Nu lasam nimic la voia intamplarii si ne terminam treaba doar atunci cand am satisfacut toate nevoile clientului.